Build Your Own Business Website header image

Welcome to our Members Only Forum

You are welcome to view the content on our Forum, just scroll down to view this forum post.
If you like what you find and want to be able to post a question, please check out our subscription options.
Please feel free to search the forum using either the Google Site Search above or the forum search below.

Avatar
Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
BYOB BX Content Slider Box
Avatar
Maxine
Jedi
Members

Community Member
Forum Posts: 208
Member Since:
March 9, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
1
March 4, 2014 - 4:06 am
sp_Permalink sp_Print

I'm not sure if this is the correct forum but it's as close as I could get..

Rick I had just 3 testimonials when I put the BX Content Slider with the query box on this site on the front page, and all seemed to work just fine. Then I added another testimonial, changed the "number of posts to show" to 4 in the "Testimonials Query Box options" and now the previous 3 testimonials don't show up. None of the buttons work. Although I've gone through the procedure again I can't figure out what has caused this. 

Please take a look and advise what steps I may have missed. Can a new testimonial not simply be added?

Avatar
Rick Anderson
Desert Hot Springs, CA
Admin
Forum Posts: 13637
Member Since:
November 8, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
2
March 4, 2014 - 11:58 am
sp_Permalink sp_Print

Uhhhh, that shouldn't happen.  My guess is that something else is wrong.  Try deactivating any new plugins you've added or updated and see if the problem goes away.

This can't have anything to do with adding a new testimonial.

Avatar
Maxine
Jedi
Members

Community Member
Forum Posts: 208
Member Since:
March 9, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
3
March 6, 2014 - 5:25 pm
sp_Permalink sp_Print

Further to our discussion on the "live" Rick, did you receive the details you asked me for and what progress on this issue might there be?

Avatar
Maxine
Jedi
Members

Community Member
Forum Posts: 208
Member Since:
March 9, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
4
March 18, 2014 - 6:58 am
sp_Permalink sp_Print

HI Rick

I'm giving you another nudge about this one, really hoping that you've found a solution to the issue. If not perhaps you might suggest an action to take. Should I simply get rid of it altogether and find a plugin? 

Avatar
Rick Anderson
Desert Hot Springs, CA
Admin
Forum Posts: 13637
Member Since:
November 8, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
5
May 7, 2014 - 6:59 am
sp_Permalink sp_Print

I have, and there is an update for it posted now.  You should see the nag in your dashboard.  If not, you can download a fresh copy from the site.

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: 228

Currently Online:
20 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Keith W Jones: 1434

Brian Tozer: 1004

Carolin: 983

Heidi Hafner: 509

John Cunningham: 423

Reece Morrel: 353

Newest Members:

digitalaerolus

emma62755

sharonmarks

emma80233

Tijs de Jong

Daniel Frey

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 46

Topics: 6999

Posts: 34817

 

Member Stats:

Guest Posters: 6

Members: 6762

Moderators: 2

Admins: 2

Administrators: Rick Anderson, Rick Anderson

Moderators: Pierre Cote, Laura Nugent