Build Your Own Business Website header image

Welcome to our Members Only Forum

You are welcome to view the content on our Forum, just scroll down to view this forum post.
If you like what you find and want to be able to post a question, please check out our subscription options.
Please feel free to search the forum using either the Google Site Search above or the forum search below.

Avatar
Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
Shortcode plus Black Studio TinyMCE
Avatar
Sandra du Plessis
Member
Members
Forum Posts: 7
Member Since:
April 6, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
1
June 14, 2012 - 1:33 am
sp_Permalink sp_Print

I have just followed the tutorial for How To Create a Matrix of Images and Links and everything worked beautifully for my widget block 1 (5 columns).

However, when I started on widget block 2 (also five columns) I hit a snag.

In the first column, I added the Black Studio TinyMCE - wrote in my title, added graphics and links etc and that too went well.  But when I added the second Blackstudio TinyMCE, the trouble started.

The title/heading doesn't show up after the post is saved and nothing at all shows on the relevant page either.  Yet when I open Black Studio TinyMCE  up everything is there.

The same thing has happened in Widget Block 2 columns 2 thru 5.

What have I missed or accidentally done wrong, bearing in mind that in Widget Block 2, column 1, one insertion worked fine and the second one did not.

The url link is: http://www.nicheplrvideoarticl.....lr-videos/

Avatar
Rick Anderson
Desert Hot Springs, CA
Admin
Forum Posts: 13637
Member Since:
November 8, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
2
June 14, 2012 - 11:15 am
sp_Permalink sp_Print

That's crazy!  Could you do a little screencast (use the button above) of the settings for those widgets?  Also try putting some other widget in their instead and see what happens.

I've got a short video on how to use the screencasting system

Avatar
Sandra du Plessis
Member
Members
Forum Posts: 7
Member Since:
April 6, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
3
June 14, 2012 - 12:33 pm
sp_Permalink sp_Print

Yes, I agree with you.  It is crazy, in fact it is downright weird. 

I will give you direct access because I don't think you will be able to work anything out from a screencast.

Expect an email shortly.

Thanks

Sandy

Avatar
Sandra du Plessis
Member
Members
Forum Posts: 7
Member Since:
April 6, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
4
June 14, 2012 - 1:07 pm
sp_Permalink sp_Print

Oh my hat, now that I have upgraded Wordpress - the Black studio widgets that were not working, have suddenly disappeared!

Have just added one in and it looks like it is working again.  So I guess all I have to do is just go and add the 9 missing catalog information details in again.

 

Sorry to have troubled you. 

 

Sandy

Avatar
Rick Anderson
Desert Hot Springs, CA
Admin
Forum Posts: 13637
Member Since:
November 8, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
5
June 14, 2012 - 5:48 pm
sp_Permalink sp_Print

That's terrific!  I'm glad it's working!

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: 228

Currently Online:
18 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Keith W Jones: 1428

Brian Tozer: 1004

Carolin: 982

Heidi Hafner: 508

John Cunningham: 423

Reece Morrel: 353

Newest Members:

emma62755

sharonmarks

emma80233

Tijs de Jong

Daniel Frey

mutek

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 46

Topics: 6995

Posts: 34796

 

Member Stats:

Guest Posters: 6

Members: 6761

Moderators: 2

Admins: 2

Administrators: Rick Anderson, Rick Anderson

Moderators: Pierre Cote, Laura Nugent