Build Your Own Business Website header image

Welcome to our Members Only Forum

You are welcome to view the content on our Forum, just scroll down to view this forum post.
If you like what you find and want to be able to post a question, please check out our subscription options.
Please feel free to search the forum using either the Google Site Search above or the forum search below.

Avatar
Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
Space between thumbnails in
Avatar
Marcy
Jedi
Members

Community Member
Forum Posts: 136
Member Since:
July 25, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline
1
August 31, 2018 - 2:11 pm
sp_Permalink sp_Print

I'm working on galleries for many website pages, including https://desertpipes1.com/desert-pipes-chapter-history/desert-pipes-in-the-1980s/. I'm using Photo Gallery as suggested by Rick, the free version. I want to change the margins between thumbnails.

Here is the Inspect Element screen shot I was going by:

Thumbnail-margins.JPGImage Enlarger

The original margins were 4px and 4px. Changing them as here, 24px and 50px, did change the thumbnail margins.

Based on the Inspect Element page, I used this code in the Custom CSS:

#bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .bwg-container-0 .bwg-item > a {
margin-right: 24px;
margin-bottom: 50px;
}

I don't necessarily want the margins that large, I just wanted to see them. While this worked on the Inspect Element page, it did not work in my Custom CSS. I've tried what other selectors I can figure out, and can't find what I'm missing.

Any suggestions would be welcome. I have a feeling I'm missing something simple, and just can't see it.

Thanks,

Marcy

sp_PlupAttachments Attachments
Avatar
Marcy
Jedi
Members

Community Member
Forum Posts: 136
Member Since:
July 25, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline
2
August 31, 2018 - 3:01 pm
sp_Permalink sp_Print

OK - I worked on this for more than an hour before I posted here. Then I went and worked on other parts of the site for 2 more hours. All of a sudden, the margins worked! I've been in and out of these pages for the entire time, and it seems like it took 2 hours for this to decide to propagate! So I think it is doing what I want now! Thanks for any help that would have been offered!! 🙂

Avatar
Rick Anderson
Desert Hot Springs, CA
Admin
Forum Posts: 13616
Member Since:
November 8, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
3
September 6, 2018 - 11:02 am
sp_Permalink sp_Print

So you have some sort of caching going on.  

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: 228

Currently Online:
2 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Keith W Jones: 1371

Brian Tozer: 1004

Carolin: 979

Heidi Hafner: 470

John Cunningham: 422

Reece Morrel: 353

Newest Members:

David

Dina Jokanovic

kwitchey

Kirk Ewing

Md Saifullah

Ian Birch

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 46

Topics: 6949

Posts: 34546

 

Member Stats:

Guest Posters: 6

Members: 6743

Moderators: 2

Admins: 2

Administrators: Rick Anderson, Rick Anderson

Moderators: Pierre Cote, Laura Nugent