Build Your Own Business Website header image

Welcome to our Members Only Forum

You are welcome to view the content on our Forum, just scroll down to view this forum post.
If you like what you find and want to be able to post a question, please check out our subscription options.
Please feel free to search the forum using either the Google Site Search above or the forum search below.

Avatar
Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
CSS not working after migration of website
Avatar
Art Hart
Pearland, Tx
Jedi
Members

Community Member
Forum Posts: 51
Member Since:
April 11, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
1
July 15, 2014 - 8:26 am
sp_Permalink sp_Print

I migrated my test website http://www.wbidemo.com/abbottc.....acting.com to http://www.abbottcontracting.com using the migration tool built into GoDaddy's cPanel. [Backup Buddy just kept hanging up on step 2.] However, the production site now looks terrible because it looks like none of the css is being applied.

Is there a simple fix for this or do i have to start from scratch or find a different web host?frown

Art Hart 

Websites by Ideal

516-382-0861

art@websitesbyideal.com  

Avatar
Rick Anderson
Desert Hot Springs, CA
Admin
Forum Posts: 13637
Member Since:
November 8, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
2
July 15, 2014 - 8:30 am
sp_Permalink sp_Print

Art the easiest solution is to export a skin backup from the dev site and import it into the live site.  That should fix everything.

You do that in the Manager section of the Skin Editor.  First create the backup of the skin and then export it.

Avatar
Art Hart
Pearland, Tx
Jedi
Members

Community Member
Forum Posts: 51
Member Since:
April 11, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
3
July 15, 2014 - 12:30 pm
sp_Permalink sp_Print

Thanks Rick,

 

I tried exporting from the development site and importing into the production site but that just made it look even worse. I got the problem fixed by finally getting Backup Buddy working. In order to do that, I had to delete all the old accumulated local backup versions and I also deleted all the unused themes. Apparently GoDaddy's servers can't handle too large a backup file.wink

Art Hart 

Websites by Ideal

516-382-0861

art@websitesbyideal.com  

Avatar
Rick Anderson
Desert Hot Springs, CA
Admin
Forum Posts: 13637
Member Since:
November 8, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
4
July 15, 2014 - 3:27 pm
sp_Permalink sp_Print

I'm glad you figured it out.

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: 228

Currently Online:
13 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Keith W Jones: 1441

Brian Tozer: 1004

Carolin: 984

Heidi Hafner: 509

John Cunningham: 423

Reece Morrel: 353

Newest Members:

soundpilot

digitalaerolus

emma62755

sharonmarks

emma80233

Tijs de Jong

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 46

Topics: 7003

Posts: 34845

 

Member Stats:

Guest Posters: 6

Members: 6763

Moderators: 2

Admins: 2

Administrators: Rick Anderson, Rick Anderson

Moderators: Pierre Cote, Laura Nugent